Nieuws

Partners

van Flynn's

De Wijngenoten

De Wijngenoten, sinds 2017 een begrip in Ridderkerk. Gepassioneerd, eigenwijs en onafhankelijk. We selecteren onze wijnen en dranken zelf met zorg. Dit doen we met dertig jaar ervaring en geheel onafhankelijk. Uit voorraad leverbaar een gevarieerd assortiment kwaliteitswijnen van over de hele wereld. Van huiswijn tot exclusieve bottelingen. Veelal kleinschalig en ambachtelijk. Conventioneel en biologisch/biodynamisch.

Daarnaast hebben wij een groot aanbod bijzondere whisky's en andere distillaten voor de liefhebber of verzamelaar. Ook organiseren wij, in samenwerking met Restaurant Flynn's Ridderkerk, regelmatig wijn- en whiskyproeverijen. Volg ons op social media (FB, Instagram, website & nieuwsbrief) om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

BBN Netwerk

Anno nu draait ondernemen om netwerken. Het bundelen van krachten maakt sterk, ondernemers komen samen tot succesvolle en betere prestaties. Dat is de kracht van netwerken!

BBN Netwerk is een breed netwerkplatform met als doel business genereren, naamsbekendheid op te bouwen, samenwerkingsverbanden te creëren en het netwerk uit te breiden voor alle leden. Deze leden bieden aan elkaar kennis, inspiratie, mogelijkheden en informatie. Dit alles vanuit hun eigen vakgebied en professie.