Groepen & Arrangementen

Groepen & Arrangementen

Flynn's Steaks & Bites, een gezellig restaurant tegen het centrum aan van Ridderkerk. Voor een lunch, borrel, diner of private dining experience bent u van harte welkom. Wij staan voor puur vakmanschap en een oprecht vriendelijke service waardoor elk bezoek een unieke belevenis wordt. Naast ons restaurant beschikken wij over een een ontzettend mooi terras, waar de hele dag van het zonnetje genoten kan worden.

Maar Flynn's Biedt meer.

Op zoek naar een locatie of ruimte voor een verjaardag, jubileum, bruiloft of een zakelijk diner? Bij Flynn's verwelkomen wij graag uw grote gezelschap, wat de gelegenheid ook is. Onze bijzonder sfeervolle ruimtes en ruime terras lenen zich uitstekend voor allerlei gelegenheden en natuurlijk mag u rekenen op een uitstekende service van ons gedreven team van medewerkers.


Welk arrangement u ook wenst…


ZAKELIJKE BESPREKING

De beste deals worden gesloten in een ontspannen omgeving. Die vind je bij restaurant Flynn's. Je kunt in een van onze aparte ruimtes terecht, maar natuurlijk ook in het restaurant, de bar of ons ruime terras. Wij houden rekening met specifieke wensen en zorgen ervoor dat jij en je klanten in alle rust kunnen overleggen. Goed om te weten: wij hebben gratis WiFi en parkeren in de naast de deur en in de omgeving is altijd gratis.

 
BRUILOFT OF FEEST

Flynn's leent zich uitstekend voor een bruiloft of feest. Heb je iets te vieren en zoek je een bijzondere en unieke locatie in Ridderkerk, neem dan vooral contact met ons op. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

PROEVERIJ

Op zoek naar een locatie voor een (wijn/whiskey) proeverij? Bij Flynn's organiseren wij in samenwerking met andere bedrijven maandelijks wijn & whiskey proeverijen. Onze keuken en partners denken graag mee over de mogelijkheden. Zo organiseren wij bijvoobeeld in samenwerking met De Wijngenoten uit Ridderkerk maandelijks Wijn & Whiskey proeverijen, met bijpassende gerechten van Flynn's. 

HIGH TEA & HIGH WINE

Flynn's weet als geen ander in Ridderkerk hoe een High Tea of High Wine hoort te zijn. Verse huisgemaakt zoete en hartige lekkernijen in combinatie met een bijpassende thee of wijn. Onze High Tea is te reserveren vanaf €26.50,- p.p en de High Wine vanaf €44.90,- p.p. Met een groep reserveren? Dat is ook mogelijk, neem contact op voor de mogelijkheden.

Let op! Reserveer een High Tea of High Wine minimaal een dag van te voren, reserveren op de dag zelf is niet mogelijk. 


UITETEN MET KINDEREN

Wil je samen met je kinderen uit eten in Ridderkerk, kom dan naar restaurant Flynn's. Wij hebben een speciaal kindermenu én leuke kleurplaten als vermaak. Kunnen jullie in alle rust nog natafelen. 

 

FIETS- OF WANDELTOCHTEN

Vanuit Ridderkerk ben je zo (met het pontje) bij de molens van Kinderdijk, UNESCO Werelderfgoed. Of volg het oude slingerende riviertje de Alblas langs mooie oude dorpjes. Ook Landschapspark Zuidpolder bij Barendrecht is het ontdekken waard! Combineer het met een kop koffie, lunch of diner bij restaurant Flynn's. Heb je een elektrische fiets, dan kun je die meteen opladen bij een ons elektrisch oplaadpunt. De opladers kunt u vinden bij de fietsenstalling aan ons restaurant. Bekijk hier alle routes in de omgeving. 

 

VRIJDAGMIDDAGBORREL

Sluit de week af en praat gezellig bij onder het genot van een drankje. Elke vrijdag zijn wij geopend van 12:00 tot 02:00. Geniet van heerlijke borrel hapjes van onze borrel of bar & bites kaart.